NIO ET5 Touring opnår 5-stjernet sikkerhedsvurdering fra Euro NCAP

11/10/2023 19:00

NIO-ET5-Touring-Euro-NCAP-Web.jpeg

Euro NCAP (European New Car Assessment Programme) er et velrenommeret bilvurderingsprogram, der har til formål at give forbrugerne en klar forståelse af, hvor sikre nye biler er. Programmet gennemfører en række kollisionstests samt vurderinger af bilernes sikkerhedssystemer og assistanceteknologier for at tildele dem en sikkerhedsvurdering på mellem nul og fem stjerner. En højere stjernevurdering indikerer en bedre sikkerhedsydelse, og dermed en større beskyttelse af bilens passagerer og andre trafikanter.
 

Dedikation til sikkerhed med NIO ET5 Touring

NIO ET5 Touring's præstationer inden for sikkerhed er intet mindre end bemærkelsesværdige. ET5 Touring er blevet tildelt den maksimale fem-stjernede sikkerhedsvurdering af Euro NCAP i deres 2023 sikkerhedsevalueringer, hvilket viser NIOs dedikation til at sikre den højeste sikkerhed for sine passagerer.
 

Avancerede sikkerhedsteknologier

Et højdepunkt, der bidrager til den høje sikkerhedsvurdering, er NIOs innovative brug af en ultralangtrækkende LIDAR-sensor monteret på taget også kaldet sikkerhedstårnet. Denne teknologi forbedrer, hvordan man undgår kollisioner, hvilket gør ET5 Touring til ikke bare en luksuriøs køretur, men også en sikker én.
 

Sætter nye standarder inden for sikkerhed

Euro NCAP sikkerhedstests i 2023 har skærpet kravene med strengere protokoller, der sætter en høj standard for fremtidige fremskridt inden for køretøjssikkerhed. NIO ET5 Touring, udstyret med avancerede eCall-systemer, navigerede disse strenge tests uden problemer, og satte igen en standard i branchen, hvilket fremhæver NIOs engagement i banebrydende sikkerhedsinnovationer.
 

Oplev sikkerhed og luksus med NIO ET5 Touring

NIO ET5 Touring er mere end bare en elbil; den er et statement i sikkerhed og luksus. Med dens 5-stjernede Euro NCAP sikkerhedsvurdering er du sikret en tryg kørsel uanset destinationen. Den avancerede teknologi og de elegante designelementer gør hver tur til en oplevelse ud over det sædvanlige.
 
Vi opfordrer dig til at opleve ET5 Touring og dens uovertrufne sikkerhed og komfort på egen hånd. Book en prøvetur direkte i appen, og lad NIO ET5 Touring overgå dine forventninger på vejen - Prøvekør NIO ET5 Touring