Hej Sverige!

Vi är NIO, nästa generations elbilsföretag.

NIO Sverige User Advisory Board

Explore the Horizon

Våra lyxiga och innovativa elfordon

Blue Sky Coming

Vi tror på en ljusare, positivare framtid med en mer hållbar morgondag.

 • NIO House

  En plats med oändliga möjligheter

  En öppen, inbjudande mötesplats där våra användare kan ta del av bra konversationer, dela och uppleva minnesvärda ögonblick tillsammans.

 • NIO Power

  Nästa generations laddningsupplevelse

  Ett nyskapande laddnätverk som kombinerar hemladdare, batterier som går att uppgradera och våra Power swap station (batteribytesstationer).

 • NIO Service

  Omdefinierar serviceupplevelsen

  Allt på en plats, vilket gör varje servicetillfälle enkelt och fokuserat på dina behov

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste uppdateringarna om produkter, tjänster, evenemang och nyheter från NIO Sverige. *

* Genom att prenumerera på nyhetsbrevet samtycker jag uttryckligen till att få den senaste informationen från NIO (såsom NIO Deutschland GmbH) om NIO's produkter, evenemang, tjänster och erbjudanden via e-post. Jag godkänner också att NIO kan dela mina personuppgifter med andra NIO-KONCERNFÖRETAG (NIO GmbH, Montgelasstrasse 14, 81679 München, Tyskland) så att de också kan skicka mig den senaste informationen då och då. Jag förstår att jag kan återkalla detta samtycke när som helst utan anledning och med verkan i framtiden. Jag kan hitta mer information om behandlingen av mina personuppgifter i integritetspolicyn.

NIOApp

Njut av NIO-livsstilen och gå med i NIO-communityt med den senaste versionen av NIO-appen!

Upptäck de senaste NIO-produkterna, nyheterna och evenemangen Dela unika ögonblick och tankar inom NIO-communityt. Utforska NIO Universe och NIO Life-serien. Ladda ner nu för att börja din resa med NIO.

Ladda ner NIO-appenLadda ner NIO-appen