Newsroom

Pressemeldinger

23/05/2022 03:31

NIO åpner sitt første servicesenter på Ensjø

NIO Service Center Sadia
,

13.05.22 – NIOs første service senter i Norge åpnet torsdag 12 mai i Ensjøveien 17. Åpningen ble markert sammen med 30 fremmøtte eiere.

Lokalene i Ensjøveien 17 vil fremover fungere som hovedverksted og utleveringssted for NIOs biler. I tillegg åpner NIO et utsalgssted i lokalene og det vil være mulig å velge mellom å prøvekjøre biler fra Ensjø eller fra NIO House i Karl Johans Gate 33. 

Under åpningen av lokalene lovet Sadia Mohamed, serviceansvarlig i NIO, at NIO fremover vil tilby Norges beste serviceopplevelse på Ensjø og understreket at NIOs visjon er å levere en enkel og bekymringsfri serviceopplevelse til sine eiere. I tillegg skal servicen være rask og Sadia understreker at de har to mekanikere på hver løftebukk, noe som skal sikre kundene en rask og effektiv serviceopplevelse.

Mobil Service
Løftet om enkel og bekymringsfri service understrekes av merkets satsning på mobil service og fra Ensjø sendes det ut en spesialutstyrt NIO ES8, som sendes ut for å jobbe på bilene der de er. Dette sikrer at NIOs kunder ikke må reise inn til servicesenteret på Ensjø hvis bilen kan repareres der den befinner seg.

Alle NIOs kunder kan bestille mobile service ved å kontakte NIO.